Om oss

Dentalum grundades av erfarna tandläkare, entreprenörer och visionärer som tillsammans vill skapa en helt ny upplevelse inom tandvården.

Idag har vi 30 kliniker belägna i Dalarna, Stockholm Uppsala, Östergötland, Västra Götaland, Jönköping, Kalmar, Halland, Skåne och Västerbotten. Vi öppnar kontinuerligt fler kliniker i Sverige.

Våra värderingar

Vi är övertygade om att rätt kultur och arbetsmiljö skapar de förutsättningar som krävs för att leverera den bästa vården och omsorgen till våra patienter. Dentalum grundades på följande tre kärnvärden:

Passion

Vår passion går bortom vårt arbete, det är en del av vårt DNA. Dentalum är övertygade om att passion skapar inspiration, glädje och motivation vilket i sin tur leder till den bästa arbetsmiljön för våra medarbetare och en bättre vård för våra patienter.

Hållbarhet

Dentalum arbetar med långsiktig och hållbar tandvård. Detta genomsyrar Dentalums dagliga verksamhet, de affärsbeslut som fattas och de partnerskap som vi ingår. Vi är engagerade i våra patienter och kollegor och dedikerade till en hållbar arbetsmiljö.

Integritet

Respekt för individen och förtroende mellan medarbetare, patienter och andra intressenter är fundamentalt och något som genomsyrar allt vi gör.

Tandvård för alla

Tandvård är en rättighet som alla bör ha tillgång till. Vårt mål är att skapa Sveriges ledande tandvård som är tillgängligt och flexibelt, så att fler personer helt enkelt har råd att bli omhändertagna.

Vi har flera olika betalningslösningar beroende på ditt behov och vad som passar dig bäst. Du kan exempelvis betala via faktura, kort, delbetalning eller avbetalning. Du kan alltid konsultera direkt med din klinik för att få reda på den bästa betalningsplanen för dig.

Vårdfilosofi

Som patient hos Dentalum känner man sig alltid trygg och omhändertagen. Därför försöker vi också hålla ett lugnt och behagligt arbetstempo och undviker en stressig miljö.

Dentalum arbetar för att öka patientens välbefinnande. Vi sätter patientens behov i centrum och nöjer oss inte med att behandla symptom utan vill hitta orsaker. Vården är holistisk och vi engagerar patienten i våra behandlingar så att vi tillsammans fattar de beslut som bäst möter patientens vårdbehov.

Vi tror på:

Trygghet

Välbefinnande

Individen i centrum