Dentalum inleder ett samarbete med Anna och Robin Pettersson genom förvärven av Karlatandläkarna och Mälarkliniken i Stockholm. Dentalum består därmed av sammanlagt 23 kliniker i åtta regioner i Sverige.

Den 2 maj 2022 inleder Dentalum samarbetet med Anna och Robin Pettersson tillsammans med deras personal på Karlatandläkarna respektive Mälarkliniken. Karlatandläkarna är belägna på Karlavägen på Östermalm och Mälarkliniken precis invid Slussen. Klinikerna erbjuder idag främst allmän tandvård, bettfysiologi, implantatbehandlingar samt olika estetiska behandlingar såsom tandblekning och tandreglering med Invisalign.

”Det gick förhållandevis fort från det att vi blev kontaktade av Dentalum till det att vi nu kommit överens om formerna för samarbete. Vi kände snabbt att Dentalum erbjöd oss det vi eftersökte i en partner. Vi får möjligheten att fortsätta på mer eller mindre samma sätt som tidigare, men med de fördelar vi ser av att ingå i en större organisation. Samtidigt får vi vara med om den spännande expansionsresa som Dentalum har påbörjat. Vi ser mycket fram emot att få vara med och bida till en ännu starkare tillväxt.”, säger Robin Pettersson ägare av Karlatandläkarna och Mälarkliniken.

”Det känns oerhört kul att Karlatandläkarna och Mälarkliniken inom kort blir en del av Dentalum. Anna och Robin är duktiga och drivna tandläkare som står för hög kvalitet i tandvården som kommer att tillföra gedigen kompetens till hela gruppen. Vi ser fram emot att arbeta närmare teamen på Karlatandläkarna och Mälarkliniken och vidareutveckla Dentalum genom ett givande utbyte av både kunskaper och best practice.”, säger Dentalums VD Max Dorthé Ladow.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Max Dorthé Ladow, VD och medgrundare, +46 709 85 97 83, [email protected] 

Marcus Ladow, Förvärvschef och medgrundare, +46 763 45 80 80, [email protected]

Besök www.dentalum.com

Dentalum Operations AB (publ) är en snabbväxande tandvårdskedja med fokus på att förvärva lönsamma och hållbara tandvårdskliniker i Norden. Dentalums filosofi bygger på lokal förankring där klinikägarna får fortsätta vara entreprenörer och driva verksamheterna med hög självständighetsgrad även efter genomfört förvärv. Dentalum har som mål att bygga en organisation i världsklass och är övertygade om att rätt arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och företagskultur skapar ett motiverande och engagerande arbetsklimat som leder till den högsta kvalitet av vård och en enastående service till våra patienter. För mer information, vänligen besök www.dentalum.com.