Dentalum förvärvar Solna Dental och Solna Dental Arenatandläkarna och stärker därmed positionen och tillgängligheten i Stockholmsområdet.

Från och med den 1 juni 2021 blir Solna Dental och Solna Dental Arenatandläkarna en del av Dentalum-gruppen. Klinikerna grundades för ca 15 år sedan av Dani Toutoundji och har sedan start erbjudit sina patienter utmärkt service och kvalitativ tandvård till ett bra pris. Totalt består nu Dentalum-koncernen av 15 kliniker belägna i sex regioner i Sverige.

  • Jag blev kontaktad av Dentalum för över ett år sedan och hade vid den tidpunkten redan blivit uppvaktad av flera andra aktörer. Dentalums värderingar och deras operationella strategi är dock någonting som jag starkt tror på och som gjorde att det kändes helt rätt att sälja mina kliniker till Dentalum. Tillsammans med hela mitt team ser vi fram emot att ingå i gruppen och vara med på resan att utveckla Dentalum till den marknadsledande aktören i Sverige, säger grundaren till Solna Dental och Solna Dental Arenatandläkarna, Dani Toutoundji.
  • Vi har under en period fört en dialog med Dani Toutoundji om möjligheten att arbeta tillsammans och är nu väldigt glada över att kunna meddela vårt partnerskap med Dani och hans fantastiska personal på klinikerna i Solna. Vi har en tydlig samsyn kring visionen för Dentalum och vilka faktorer som är avgörande för att bygga en hållbar och välmående tandvårdsgrupp. Vi ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Dentalums VD Max Dorthé Ladow.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Max Dorthé Ladow, VD och medgrundare, +46 709 85 97 83, [email protected] 

Marcus Ladow, Förvärvschef och medgrundare, +46 763 45 80 80, [email protected]

Besök www.dentalum.com

Dentalum Operations AB (publ) är en snabbväxande tandvårdskedja med fokus på att förvärva lönsamma och hållbara tandvårdskliniker i Norden. Dentalums filosofi bygger på lokal förankring där klinikägarna får fortsätta vara entreprenörer och driva verksamheterna med hög självständighetsgrad även efter genomfört förvärv. Dentalum har som mål att bygga en organisation i världsklass och är övertygade om att rätt arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och företagskultur skapar ett motiverande och engagerande arbetsklimat som leder till den högsta kvalitet av vård och en enastående service till våra patienter.