Dentalum expanderar genom förvärvet av Tandläkarhuset Enköping och därmed består Dentalum av sammanlagt 21 kliniker i åtta regioner i Sverige.

Den 1 februari 2022 inleder Dentalum samarbetet med Ehsan och Ashkan Ahari och deras personal på Tandläkarhuset Enköping. Kliniken grundades 2013 av Ehsan Ahari och har ett bra centralt läge i Enköping med sex behandlingsrum. Kliniken erbjuder idag främst allmän tandvård, implantatbehandlingar samt olika estetiska behandlingar såsom tandblekning och tandreglering med Invisalign.

  • Vi blev kontaktade av Dentalum för lite drygt ett år sedan och hade vid den tidpunkten nyss börjat skala upp vår verksamhet. Vi såg att det underliggande tandvårdsbehovet fortsatt var stort i regionen och att vi kunde växa vår verksamhet genom att hjälpa fler patienter att få tillgång till högkvalitativ tandvård. Att sälja var inte i fokus, men ju fler möten vi hade tillsammans med Dentalum desto mer naturligt kändes det att ta klivet mot ett partnerskap. De har en bra bas av kliniker och framtiden känns spännande tillsammans med dem, säger Ehsan Ahari, grundare av Tandläkarhuset Enköping.
  • Det känns väldigt roligt att välkomna denna fina verksamhet in till Dentalum-familjen. Vi har under en längre tid haft en bra dialog kring vart vi är på väg med Dentalum och hur väl Ehsan och hans vision för kliniken passar in i vår grupp. Tillsammans med Tandläkarhuset Enköping ser vi fram emot att ta ytterligare kliv mot att bli Sveriges ledande tandvårdsgrupp, säger Dentalums VD Max Dorthé Ladow.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Max Dorthé Ladow, VD och medgrundare, +46 709 85 97 83, [email protected]  
Marcus Ladow, Förvärvschef och medgrundare, +46 763 45 80 80, [email protected]

Besök www.dentalum.com

Dentalum Operations AB (publ) är en snabbväxande tandvårdskedja med fokus på att förvärva lönsamma och hållbara tandvårdskliniker i Norden. Dentalums filosofi bygger på lokal förankring där klinikägarna får fortsätta vara entreprenörer och driva verksamheterna med hög självständighetsgrad även efter genomfört förvärv. Dentalum har som mål att bygga en organisation i världsklass och är övertygade om att rätt arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och företagskultur skapar ett motiverande och engagerande arbetsklimat som leder till den högsta kvalitet av vård och en enastående service till våra patienter.

Denna information är sådan information som Dentalum operations AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 november 2021 kl. 09:45 CET.