Dentalum Operations AB (publ) har anställt Marianne Forsell, grundare och tidigare VD för Oral Care, som Cheftandläkare och Odontologisk Ansvarig för Dentalum.

Marianne är tandläkare i grunden och har en bred erfarenhet inom tandvård med över 20 års erfarenhet i branschen. Hon har tidigare bland annat grundat och drivit Oral Care och kommer senast från en position som VD för Folktandvården Gävleborg.

Som Cheftandläkare och Odontologisk Ansvarig för Dentalum kommer Marianne att ansvara över Dentalums odontologiska riktlinjer och säkerställa kvalitetsarbetet samt efterlevnad av såväl lagar som relevanta regelverk för våra kliniker. Marianne kommer även att vara ansvarig för att tillvarata den kliniska erfarenhet, kompetens och best practice som finns inom gruppen och vidareutveckla Dentalums plattform för utbildning och kompetensutveckling.

Marianne påbörjar sin fasta anställning den 16 augusti, 2021.

 

För mer information, vänligen kontakta

Max Dorthé Ladow, VD och medgrundare, +46 709 85 97 83, [email protected]

Jörgen Stattin, COO, +46 702 38 29 29, [email protected]

För mer information, vänligen besök www.dentalum.com

Dentalum Operations AB (publ) är en snabbväxande tandvårdskedja med fokus på att förvärva lönsamma och hållbara tandvårdskliniker i Norden. Dentalums filosofi bygger på lokal förankring där klinikägarna får fortsätta vara entreprenörer och driva verksamheterna med hög självständighetsgrad även efter genomfört förvärv. Dentalum har som mål att bygga en organisation i världsklass och är övertygade om att rätt arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och företagskultur skapar ett motiverande och engagerande arbetsklimat som leder till den högsta kvalitet av vård och en enastående service till våra patienter.