Dentalum Operations AB (publ) (”Dentalum”) meddelar idag att Matts Tannerfeldt tillträder tjänsten som Dentalums nya COO tillika medlem i ledningsgruppen, med anställningsstart den 1 september 2022. Matts har en mångårig erfarenhet av att arbeta i ledande befattningar inom både tandvårdsbranschen och vårdsektorn i stort.

Dentalum utser Matts Tannerfeldt till bolagets Chief Operating Officer, COO, med tillträde den 1 september innevarande år.  Matts kommer senast från hälso- och sjukvårdssektorn som VD för PR Vård-koncernen, en av Stockholms främsta vårdgivare. Dessförinnan arbetade Matts som COO för den mobila tandvårdskedjan Oral Care där han var ansvarig för bolagets operativa frågor och ledde verksamheten i fem regioner runt om i Sverige. Vid den tidpunkten tog Oral Care årligen hand om 35 000 patienter och omsatte ca 140 miljoner kronor.

”Vi är oerhört glada över att välkomna Matts till teamet på Dentalum. Matts har en omfattande erfarenhet av att både bygga upp och driva bolag under snabb tillväxt inom både sjukvården och tandvården. Matts kommer att vara ansvarig för den operativa verksamheten inom Dentalum och blir ett värdefullt tillskott för våra kliniker och för koncernen som helhet på vår fortsatta utvecklingsresa.”, säger Max Dorthé Ladow, VD för Dentalum.